De Stichting Centrale Huisartsendienst Drenthe (CHD) verzorgt de spoedeisende huisartsenzorg buiten de praktijktijden van de reguliere huisartsenzorg. Onze huisartsenposten zijn gevestigd in de ziekenhuizen in Hoogeveen, Emmen, Meppel en Assen. Op de huisartsenposten werkt een team van triagisten en huisartsen om in spoedgevallen de huisartsenzorg te waarborgen. Het kantoor van de CHD is gevestigd in Assen.

 

Wij zijn op zoek naar meerdere nieuwe collega’s voor de functie van:

Doktersassistent/triagist (8 uur p.w.)

Voor onze huisartsenpost in Meppel.

Werk jij heel zelfstandig en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Spreekt het werken in een team met huisartsen, collega triagisten en chauffeurs je aan? Evenals het werken in een organisatie waar nieuwe medewerkers intensief begeleid en opgeleid worden? Dan kan jij een constante factor op de post voor patiënten in avond-, nacht- en weekenddiensten worden!

Naast het feit dat je de huisarts medisch ondersteunt, bijvoorbeeld in de behandelkamer, bestaat een deel van de werkzaamheden uit telefonisch adviseren van de patiënt: je geeft een zelfzorgadvies binnen de standaarden van de NHG, je zorgt dat de patiënt langskomt op de huisartsenpost voor een consult, of regelt dat de huisarts een visite aflegt bij de patiënt.

Je bent dus de spil in het verstrekken van de juiste zorg op het juiste moment!

Wat neem je mee?

Ben je in het bezit van het diploma Doktersassistent niveau 4, heb je werkervaring opgedaan bij een huisartsenpraktijk overdag, bij een huisartsenspoedpost of heb je ervaring met triageren en beschik je over een dosis levenservaring dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren!

Wat bieden wij aan?

Een veelzijdige en afwisselende functie binnen een enthousiast team waar een prettige werksfeer hoog in het vaandel staat en ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling.

Het is onze intentie om, bij wederzijdse tevredenheid, een dienstverband aan te gaan voor de langere termijn.

Het betreft een functie waarbij je weekend op en weekend af werkt. Dus je werkt het ene weekend wel en het andere weekend niet.

Wil je meer informatie?

Mocht je meer informatie willen, dan kun je contact opnemen met Nynke Stellingwerf of Tamara Lobbes, afdeling P&O. Telefoonnummer 0592-391900.

Is dit de baan voor jou?

Je sollicitatie zien we graag tegemoet. Wij ontvangen je sollicitatiebrief en C.V. graag via p&o@chd.nl.