logo HZDlogo CHD

Doktersassistenten: in 3 maanden tijd klaar voor een baan

De Centrale Huisartsendienst (CHD) en de Huisartsenzorg Drenthe (HZD) zijn op zoek naar gediplomeerde doktersassistenten die niet meer werkzaam zijn in de huisartsenzorg en dit wél willen. Heb jij je diploma behaald na 2004 en ben je bereid om via een verkorte opleiding weer helemaal bij te zijn in je vak? Dan zijn we op zoek naar jou! Er wordt voor dit project samengewerkt met de Dokterswacht Friesland en de Doktersdienst Groningen waar ook mogelijkheden zijn in te stromen.

De opleiding

Wij bieden een verkorte opleiding aan die bestaat uit een gevarieerd programma waarmee je klaar bent om (weer) aan de slag te gaan in de huisartsenzorg. In de opleiding komen onder andere HIS en de geautomatiseerde administratie, medisch inhoudelijke kennis en vaardigheden, communicatievaardigheden en triageren aan bod.

Je kunt vanaf januari instromen bij het Noorderpoort College in Groningen.

Het aanbod

Een leer-werktraject van 3 maanden voor minimaal 6 uur per week, met zicht op een baan. Je gaat 1 tot 2 dagen per week stagelopen op de huisartsenpost en/of in de dagpraktijk, onder begeleiding van een mentor.

Na een succesvolle afronding heb je de mogelijkheid op:

  • Een contract voor 8-18 uur per week bij de huisartsenposten van de CHD en een vervolgopleiding triagist. Het gaat om de posten in Assen, Emmen, Hoogeveen en/of Meppel in de ANW-uren.
  • Een Flexcontract bij de flexpool van HZD. Hierin maak je kennis met meerdere dagpraktijken in Drenthe.
  • Een combinatie van beide zodat je je werk goed kunt combineren met je privésituatie.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Huisartsenzorg.

Geïnteresseerd?

Ben je of ken je degene die we zoeken? Neem gerust contact op met Nynke Stellingwerf, Hoofd P&O van de CHD voor meer informatie via n.stellingwerf@chd.nl of bel naar 0592391900.
Heb jij je diploma voor 2004 behaald en heb je interesse om deel te nemen aan dit traject? Neem dan contact met ons op.

Je reactie ontvangen wij graag voor zo spoedig mogelijk!