Kwaliteits- en klachtenfunctionaris 24-28 uur per week

Als kwaliteits- en klachtenfunctionaris ben jij de spil in de kwaliteitscyclus van professionele spoedzorg. Dat houdt in: patiëntgericht, tijdig, toegankelijk, veilig, beschikbaar, effectief en efficiënt. Je bent professioneel, klantgericht, betrokken en ondernemend.

Als klachtenfunctionaris ben jij de deskundige bij onze MIP-meldingen en klachten. Het accent ligt op het komen tot permanente en blijvende verbeteringen die geborgd zijn in de organisatie. Daarnaast ben je betrokken bij het onderzoeken van de calamiteiten.

Als kwaliteitsfunctionaris ben jij degene die het beleid vormgeeft en vertaalt naar concrete werkafspraken, procedures en protocollen. Je maakt deel uit van het kernteam kwaliteit. Dit team bestaat uit de voorzitters van de vakgroepen triagisten, huisartsen, directie CHD en de voorzitter van de expertiseteams mentoren en auditoren. Daarnaast hou je je bezig met interne en externe audits, waaronder de certificering HKZ.

Voor deze zeer afwisselende en uitdagende baan, waarin geen dag hetzelfde is zoeken wij een HBO/WO geschoolde zorgprofessional met aantoonbare ervaring met kwaliteitssystemen.

Ben jij de nieuwe collega waar wij naar op zoek zijn? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet.

Informatie
Nadere informatie kan worden ingewonnen via Jan Schaart, directeur-bestuurder, j.schaart@chd.nl.

Sollicitatie
Jouw sollicitatie zien wij graag tegemoet voor 15 maart 2018 via info@chd.nl.