Onze huidige functionaris heeft een nieuwe baan gevonden, waardoor wij voor de afdeling P&O op zoek zijn naar een nieuwe collega voor de functie van:

Personeelsfunctionaris/ salarisadministrateur

24 uur per week

Als personeelsfunctionaris ben je verantwoordelijk voor alle administratieve en organisatorische processen op P&O-gebied. Je geeft advies aan de managers op het gebied van verzuim en arbeidsinhoudelijke vragen. Daarnaast verzorg je de correspondentie en draag je zorg voor de administratieve afhandeling van instroom, doorstroom en uitstroom. Ook ben je verantwoordelijk voor het vastleggen van gegevens en dossieropbouw. Je werkt samen met het hoofd P&O aan het realiseren van het jaarplan P&O en het verder professionaliseren van de afdeling. Je bent actief betrokken bij het werven van medewerkers.

Als salarisadministrateur ben je verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de salarisadministratie. Je zorgt ervoor dat de afdeling financiën elke maand een feilloze salarisbetaling kan doen. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt bij vragen van collega’s.

Omdat op de afdeling P&O geen dag hetzelfde is, zoeken we iemand die snel kan schakelen, een flexibele werkhouding heeft en doortastend is. Daarnaast is het belangrijk dat je integer bent en hoofdzaken van bijzaken kunt onderscheiden. Goed kunnen organiseren, zorgen voor overzicht en nauwkeurigheid zijn competenties die ons aanspreken. Uiteraard beschik je over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

Heb jij je HBO werk- en denkniveau (Personeel en Arbeid/HRM) en neem je ervaring mee uit je vorige werkkring? Heb je affiniteit met het automatiseren van P&O-processen? En wellicht enige ervaring met Afas en Loket? Dan ben jij die nieuwe collega waar we naar op zoek zijn!

Het gaat in eerste instantie om een contract voor 1 jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling.
De Cao Huisartsenzorg is van toepassing. Naast het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering van 6%.

Informatie

Nadere informatie kan worden ingewonnen via Nynke Stellingwerf of Manon Kuipers via telefoonnummer 0592-391900.

We ontvangen je sollicitatie graag voor 28 maart a.s.: p&o@chd.nl