De CHD zoekt doktersassistenten/triagisten

De Stichting Centrale Huisartsendienst Drenthe verzorgt door middel van huisartsenposten de spoedeisende huisartsenzorg buiten normale praktijktijden in een groot deel van Drenthe. De huisartsenposten zijn gevestigd in de ziekenhuizen in Assen, Emmen, Hoogeveen en Meppel. In en vanuit de huisartsenposten werkt een team van huisartsen, triagisten en ambulancechauffeurs / hulpverleners om in spoedgevallen huisartsenzorg te waarborgen.
Bij de CHD werken in totaal ongeveer 80 parttime triagisten (in opleiding), verdeeld over de 4 spoedposten.  

Ter aanvulling van de teams op alle posten zijn we op zoek naar ervaren doktersassistenten of gediplomeerde triagisten. In eerste instantie gaat het om een dienstverband van tijdelijke aard, met de intentie om te verlengen naar onbepaalde tijd. Het aantal uren wordt in overleg vastgesteld.

Functiebeschrijving

Werk jij heel zelfstandig en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Spreekt het werken in een team met huisartsen, collega triagisten en chauffeurs je aan? Evenals het werken in een organisatie waar nieuwe medewerkers intensief begeleid en opgeleid worden? Dan kan jij een constante factor op de post voor patiënten in avond-, nacht- en weekenddiensten worden! 
  
Naast het feit dat je de huisarts medisch ondersteunt, bijvoorbeeld in de behandelkamer, bestaat een deel van de werkzaamheden ook uit het telefonisch adviseren van de patiënt: je geeft een zelfzorgadvies (binnen de standaarden van de NHG), je zorgt dat de patiënt langskomt op de huisartsenspoedpost voor een consult, of je regelt dat de huisarts een visite aflegt bij de patiënt. 
  
Je bent dus de spil in het verstrekken van de juiste zorg op het juiste moment!

Functie-eisen

Ben je in het bezit van het diploma Doktersassistent niveau 4, heb je werkervaring opgedaan bij een huisartsenpraktijk overdag, bij een huisartsenspoedpost of heb je ervaring met triageren en beschik je over een dosis levenservaring dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren!  

Nadere informatie

Mocht je meer informatie willen, dan kun je contact opnemen met Nynke Stellingwerf of Tamara Lobbes, afdeling P&O. Telefoonnummer 0592-391900.

Sollicitatie richten aan

Je sollicitatie zien wij graag tegemoet. De sollicitatie kan gericht worden aan: 
Centrale Huisartsendienst Drenthe, T.a.v de afdeling P&O, Postbus 409, 9400 AK Assen. Je sollicitatie kun je ook per e-mail versturen naar P&O@chd.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.