Directiesecretaresse 36 u/w


De Stichting Centrale Huisartsendienst Drenthe (CHD) verzorgt de spoedeisende huisartsenzorg buiten de praktijktijden van de reguliere huisartsenzorg. Onze huisartsenposten zijn gevestigd in de ziekenhuizen in Hoogeveen, Emmen, Meppel en Assen. Op de huisartsenposten werkt een team van triagisten en huisartsen om in spoedgevallen de huisartsenzorg te waarborgen.  Het kantoor van de CHD  is gevestigd in Assen.

In verband met het vertrek van de huidige directiesecretaresse zoeken wij voor ons kantoor in Assen een nieuwe collega voor de functie van Directiesecretaresse voor 36 uur per week.

In deze afwisselende functie ben je samen met de secretaresse verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op het secretariaat. Je bent de schakel tussen de directie, interne afdelingen en andere belanghebbenden en draagt daarbij zorg voor een effectieve en efficiënte informatiestroom. Je weet met de juiste sensitiviteit beslissingen te interpreteren en te communiceren naar alle niveaus binnen de organisatie. Je bent in staat  om op een krachtige en vriendelijke manier contacten op te bouwen en te onderhouden. Daarnaast bewaak en handel je zelfstandig toegewezen werkzaamheden en lopende zaken af. Je beoordeelt binnenkomende stukken op urgentie en handelt deze zelfstandig af, of zet deze uit bij de juiste personen.

Als directiesecretaresse vind je het leuk om een breed takenpakket te hebben waarbij de uitvoering een grote mate van flexibiliteit en nauwkeurigheid vereist is. De lijnen zijn bij ons kort en we vinden een prettige werkomgeving erg belangrijk.

Wat ga je doen?

 • Je zorgt voor een goede ondersteuning en agendabeheer voor de directie en het managementteam;
 • Je bereidt de vergaderingen van de Raad van Toezicht, Medische Bestuursraad en Ondernemingsraad voor, notuleert deze vergaderingen en bewaakt de actiepunten;
 • Je houdt overzicht op termijnen die aflopen op verschillende gebieden;
 • Je neemt de telefoon aan en staat klanten vriendelijk te woord;
 • Je behandelt inkomende en uitgaande post, verstuurt correspondentie en stelt zelf brieven op;
 • Je neemt, samen met de secretaresse, zitting in het crisisteam als logger/plotter.

Wat neem je mee?

 • Je hebt een MBO opleiding tot directiesecretaresse / managementassistente op niveau 4;
 • Je hebt ervaring met het werken in een Microsoft omgeving met een zeer goede kennis van Word, Excel en Outlook, kennis van Profit is een pre;
 • Je beschikt over goede schriftelijke en communicatieve vaardigheden;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring op bestuurlijk niveau;
 • Je bent nauwkeurig, accuraat, zelfstandig en flexibel.

De salariëring is conform Cao Huisartsenzorg. De functie in ingedeeld in schaal 6 met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Voor meer informatie over de functie, kun je contact opnemen met Jan Schaart, directeur, via telefoonnummer 06-44507907.

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken? Wij ontvangen je sollicitatiebrief en C.V. graag voor 29 oktober a.s.  ter attentie van  mevrouw N.M. Stellingwerf via p&o@chd.nl.

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op 1 november a.s.